Zákaznická podpora:obchod@wood-partner.cz

Deska nebo ergonomický sedák?

Deska nebo ergonomicky tvarovaný sedák ?

Rostoucí židle LUCA a SANDY jsou velice praktické a perfektně zpracované. Navíc díky své jedinečnosti ideální pro vaše dítě. Mnozí rodiče chtějí aby vývoj páteře jejich ratolesti byl již od počátku v pořádku, ale zapomínají,  na to, že páteř nezačíná bederní částí, kterou u rostoucích židlí standardně tvarují bederní opěrky, ale především spodní částí u kostrče. Naše rostoucí židle LUCA a SANDY , svým ergonomicky tvarovaným sedákem se starají o správný vývoj páteře i v této důležité části.  

Při výběru vhodné rostoucí židle, na kterou posadíte své dítě jako na první židli, je třeba si položit otázku : Sedí vaše dítě na rovném sedáku nebo na ergonomicky tvarovaném v dalších fázích svého studentského, popřípadě profesního života ? Myslím si, že odpověď na tuto otázku je snadná NE, nesedí. Tak proč nutíte sedět své dítě na rovné desce ? Jestliže se podíváme do předškolních a následně školských zařízení, nikde se již páteř vašeho dítěte nesetká s rovnou deskou na sezení.

Firma WOOD PARTNER s.r.o. se již řadu let zabývá vývojem vlastních rostoucích židlí a proto naše rostoucí židle LUCA a SANDY svojí jedinečností patří ke špičkovým produktům na sezení.